La recomanació de la setmana: Lolito

Amb l’arribada del setembre també arriba el retorn a la rutina i per tan ja és moment de tronar a reprendre els posts del bloc.

Per aquesta primera entrada postvacacional us donar a conèixer un dels llibres que m’he llegit aquestes vacances: Lolito.

Aquest és un llibre força curiós i diferent que no sabria molt bé en quin gènere incloure’l, ja que tracta sobre la vida d’un jove de quinze anys i tot el que li va succeint amb el pas del temps.

La història principal al voltant de la qual gira la història i ens permet conèixer al protagonista és una curiosa història d’amor que inicia amb una dona major que ell a través d’Internet.

A aquesta història narrada en temps present, l’autor li intercala capítols passats de la vida del protagonista que ens permet profunditzar en la seva psicologia i entendre millor la seva manera de fer.

Un altre aspecte curiós del llibre és el final, ja que l’autor el deixa una mica obert i et deixa amb un sabor agre dolç quan acabes de llegir, ja que el que a priori semblava una bonica història te’n adones que no ho era tan.

Per últim, destacar el gran realisme que Ben brooks aporta a la història amb gran detalls quotidians i sense floritures ni detalls de color de rosa que adornen la narració.

Així doncs, aquest llibre el recomano a tots aquells que vulguin fugir dels típics llibres d’adolescents i vulguin conèixer una història real i que fa reflexionar.

Deixa un comentari