La recomanació de la setmana: Esto es agua

Aquesta setmana vull dedicar la recomanació a tots aquells estudiants que, al igual que jo, es graduen aquest any i més concretament als que ho fan amb un títol d’una carrera de les branques de ciències socials o humanitats.

Dic això perque, Esto es agua és un petit llibre en el qual es recull el discurs que David Foster va realitzar en un acte de graduació en una facultat d’humanitats.

En el discurs, vol fugir dels tòpics que s’acostumen a utilitzar en aquests tipus de parlaments i ens convida a pensar sobre el futur, la nostra forma de veure la vida i com els estudis ens ensenyaran a canviar el punt de vista amb que encarem el dia a dia.

Tot i que el llibre sigui petit i de poques pàgines, el seu interior és molt ric i, un cop l’acabes, et quedes reflexionant la veritat de les seves paraules i en com podries aplicar el seu optimisme a la teva vida.

Foster s’ajuda de metàfores per poder expressar de forma més senzilla les profundes idees que vol transmetre i també per captar l’atenció dels oients en aquell cas o dels lectors en el cas del llibre.

Per últim, m’agradaria destacar el fet que més es remarca al llarg del discurs que és la diferència entre les carrers més científiques o tècniques amb les de ciències socials o humanitats: que en les primeres t’ensenyen a actuar i en les segones a pensar.

Així doncs, us recomano aquest llibre a tots aquells que estigueu farts de sentir que les carreres que són de números o ciències són superiors a les altres o a aquells que estigueu apunt de finalitzar els vostres estudis.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s