La recomanació de la setmana: La noia de la perla

La recomanació per aquesta setmana és sobre un llibre força antic, concretament de 1999 i que crec que actualment no és massa conegut: La noia de la perla.

Aquest era un dels típics llibres que veus voltant per casa però que mai li prestes atenció però que un dia, quan no tens cap llibre per llegir, l’agafes i t’enganxa.

La novel·la tracta sobre com el pintor Vermeer es va inspirar per realitzar un dels seus millors quadres*, el que es representa la imatge de la protagonista del llibre. Així doncs, en la trama de llibre conviuen elements històrics i ficticis que ens ajuden a conèixer, d’una manera molt amena, com era la vida al segle XVII i com n’era de diferent el dia a dia dels ciutadans segons la seva classe social.

El fil conductor de la trama el porta la Griet, una noia de casa pobre que entra a treballar com a serventa a la gran casa del pintor Vermeer i, que va narrant la història de la seva vida en primera persona tot mostrant l’esdevenir del seu dia a dia i els seus pensaments sobre les escenes que hi observa.

Tot i que aquest llibre me’l vaig llegir fa molt temps el record molt bonic i per aquest motiu us convido a tots a què en conegueu la història!

*Quadre de Vermeer: http://ca.wikipedia.org/wiki/La_noia_de_la_perla

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s