La recomanació de la setmana: Desig de xocolata

La recomanació que us porto per aquesta setmana és el darrer llibre de Care Santos: Desig de xocolata.

Aquesta novel·la està formada per diferents històries, així que podríem dir que en comptes de comprar un sol llibre en compres més d’un. Cada una d’aquestes històries és independent l’una de l’altra i només tenen un punt en comú: una xocolatera.

La història tracta de les vides de les persones a qui va arribant aquest preuat objecte, fet que ens permet viatjar des de segles anteriors fins al dia d’avui. Però, aquestes històries no es troben en ordre cronològic sinó que es comença pel final, per l’última parella que té la xocolatera i va tirant endarrere en el temps fins que arriba a la història de qui va ser la persona encarregada de fabricar-la.

Les diferents històries en permeten conèixer les característiques i condicions socials del diferents períodes històrics a part de dades interessants sobre la noblesa o les institucions d’aleshores.

El fet que es vagin narrant vides independents les unes de les altres també permet que la lectura sigui molt dinàmica, ja que no et dóna temps a avorrir-te o que les trames se’t facin pesades.

El contingut d’aquestes històries és de temàtica molt variada, podem trobar històries que estan més enfocades des d’un vessant personal i romàntic, d’altres que són més descriptives i històriques, però totes amb el tret comú i el lligam de la xocolatera.

Encara que el contingut pugui semblar tant variat, l’autora té la capacitat de fer que les històries s’enllacin a la perfecció les unes amb les altres i no et dóna una sensació brusca al anar retrocedint en el temps.

Si aquestes vacances no sabeu quin llibre llegir ja sabeu, comenceu-vos aquest perquè és una lectura molt interessant, entretinguda i amena; a mi em va agradar molt!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s