La recomanació de la setmana: Que hacer cuando en la pantalla aparece The End

Avui vull recomanar-vos un llibre diferent, ja que no es tracta de la típica novel·la convencional, la d’avui és la recomanació sobre un llibre il·lustrat. Concretament us vull presentar el primer llibre publicat per Paula Bonet en el que es combinen les seves il·lustracions amb petites històries també de l’autora.

Aquest és un fantàstic llibre per seure una tarda de diumenge i deixar-se endinsar en la intimitat de diferents parelles gràcies a la personalitat de la qual Paula Bonet dota als diferents protagonistes de les històries que es van explicant.

El tema principal de llibre, i com ja s’intueix amb el títol d’aquests, és la ruptura de les parelles. Cada parella té la seva història particular i en conseqüència la seva ruptura pròpia i única. Aquest fet queda perfectament plasmat el llarg de la lectura gràcies al fet que en cada breu història l’autora es centra més en els sentiments dels protagonistes que en els factors externs de la ruptura.

Com a recurs per acompanyar les narracions, Paula Bonet s’ajuda de cites d’autors o estrofes de pel·lícules que ajuden a acabar d’arrodonir allò que vol transmetre en cada moment.

Tal i com passa amb aquests tipus de llibres, no sabria dir si els dibuixos són per acompanyar el text o al rebés, si el text està fet per acompanyar els dibuixos. La veritat és que el llibre es vendria igual si només apareguessin les il·lustracions, ja que a part de ser molt boniques expressen, amb pocs traços, gran quantitat de sentiments.

Així doncs, us convido a que us endinseu en aquest món de la il·lustració que a priori pot semblar només per a nens però que últimament està guanyant importància entre els joves gràcies a les xarxes socials.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s