La recomanació de la setmana: El abanico indio

La recomanació d’aquesta setmana és un llibre que probablement no coneixereu degut a que és molt antic: El Abanico indio.

Aquest llibre va venir a parar a les meves mans gràcies a una amiga que el tenia per casa i me’l va recomanar. És el típic llibre antic que sempre veus a la biblioteca de casa i quan un dia, per avorriment l’agafes i el comences a llegir et sorprèn gratament i t’acaba enganxant i encantant.

A grans trets, el podríem definir com un llibre de gènere històric però a la vegada romàntic que pot atreure a tots aquells lectors que els hi agradi conèixer d’altres cultures i la història però també aquells a qui els hi agradi llegir romàntiques històries sobre amors que semblen impossibles.

La història principal és la narració de la vida d’una noia que viu en un petit poble anglès, que ve d’una família humil però s’ha criat en gran part de la seva vida a la casa dels senyors més rics del poble. Durant la seva infància fa amistat amb la filla petita del la família i aquest fet la portarà a viure grans canvis en la seva vida com ara viatjar a França a formar-se en una escola per a senyoretes o posteriorment anar fins a l’Índia a treballar en la Companyia de les Índies Orientals.

La protagonista coneixerà l’amor gràcies a dos personatges d’entorns completament diferents i de característiques oposades i els diferents viatges que realitzarà al llarg de la seva vida seran els que porten al lector a endinsar-se en la cultura india i anglesa del segle XVI i XVII.

Victoria Holt, l’autora del llibre sap combinar a la perfecció els fets històrics i reals amb la ficció per tal de fer amena la lectura, fet que permet al lector adquirir grans dosis de coneixement sobre aquella època sense casi adonar-se’n.

Així doncs us convido a tots a endinsar-vos en aquesta apassionada lectura i, a no jutjar un llibre per la seva portada o any d’edició, ja que la majoria de vegades unes pàgines envellides pel temps amaguen grans històries.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s