La recomanació de la setmana: Regreso a tu piel

El llibre que us proposo per aquesta setmana és una fantàstica novel·la de Luz Gabás: Regreso a tu piel.

Aquest és un llibre que combina de manera genial la història, la fantasia i l’amor tot narrant la vida dels dos protagonistes, la Brianda i el Corso. La història d’aquests però, no és la típica narració personal del dia a dia sinó que succeeix entre dos temps: l’actual i el de segle XVI i, entre dos països: França i Espanya.

L’autora ens permet conèixer els trets característics de la societat medieval i les cruels i injustes matances que es van dur a terme en molts pobles espanyols durant la caça de bruixes duta a terme per la Inquisició. També ens permet endinsar-nos en la vida quotidiana de les famílies d’aquell temps i recórrer la geografia del nord d’Espanya i sud de França.

En quant a la història d’amor, que és la part fantàstica i actua, en gran part, com a fil conductor de la novel·la, he de dir que és una de les millors que he llegit, ja que no és la típica història de color rosa plena de floritures i finals predicibles sinó que va creixent subtilment mentre avança la lectura i combina a la perfecció amb la resta de temes que es tracten sense quedar forçada.

Així doncs, us recomano a tots aquells qui us agradin les històries romàntiques, històriques i/o fantàstiques que us endinseu en aquesta lectura que a mi tant em va encisar i enganxar.

Deixa un comentari