Good Reads

Coneixeu la xarxa social Good Reads? Segurament molts de vosaltres no. En canvi, coneixeu Series.Ly? aquí segur que la cosa canvia.  Doncs Good Reads vindria a ser un Series.Ly però de llibres.

Aquesta xarxa la vaig conèixer fa poc i tot i que sigui en anglès i la majoria dels llibres que hi trobes també, serveix per conèixer nous títols i d’altres ja editats que et poden interessar segons els teus interessos prèviament seleccionats.

Des de Good Reads, quan t’hi inscrius et fan una sèrie de preguntes amb múltiple resposta semblant a una enquesta en la qual et demanen els teus interessos entre d’altres. Un cop has finalitzat aquest breu qüestionari la web et proposa una sèrie de 20 llibres que segons les respostes que has anat donant han de ser del teu interès. Aquests títols també ajuden a que posteriorment et surtin d’altres llibres cada vegada més afins als teus interessos.

A part, una altra cosa que m’agrada molt de la web és que, al igual que a Series.Ly et pots crear la teva pròpia biblioteca amb els llibres que et marques com a pendents, els que estàs llegint i els que ja ha llegit.

I els que no utilitzeu massa el PC perquè sou més de tauleta o mòbil no patiu perquè també disposa d’una app gratuïta per descarregar tan en Android com a Apple.

http://www.goodreads.com/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s