Feria del Libro 2015

Avui comença la 74º Feria del Libro de Madrid. Aquesta és una de les cites més importants dins del món editorial i una de les més esperades també pels lectors de la capital.

Aquesta fira que s’instal·la al Parc del Retiro acollirà fins al 14 de juny a gran quantitat de casetes i als autors més populars del moment que estaran signant els seus llibres.

El funcionament de l’esdeveniment recorda molt a la jornada de sant Jordi que es viu a les ciutats de tot Catalunya, i més concretament a Barcelona, l’única diferència que a Madrid tota la importància la tenen els llibres i l’activitat dura més d’un dia.

Durant aquests dies és molt comú veure passejar per les casetes tot tipus de personalitats i famosos espanyols, així com gran quantitat de madrilenys i d’altres ciutadans de la resta de l’Estat.

Jo vaig tenir la sort de poder-hi assistir l’any passat i la veritat que l’ambient que s’hi viu, la gran quantitat d’ofertes de llibres de temàtiques súper variades i poder conèixer algun dels teus autors preferits és una experiència que recomano a tots aquells amants de la lectura.

També s’ha de dir que el fet de trobar-se al mig del Retiro ajuda a arrodonir aquesta atmosfera.

La Feria del Libro es va començar a celebrar l’any 1933 i es situava al passeig de Recoletos. Als tres anys següents es va anar celebrant periòdicament fins que va esclatar la Guerra Civil i es va aturar del 36 al 44. Un cop finalitzada la guerra es va tornar a reprendre l’esdeveniment i no va ser fins al 1967 que no es va traslladar a la seva actual ubicació al Retiro.

Si voleu més informació de la fira: http://www.ferialibromadrid.com

BON CAP DE SETMANA!

Deixa un comentari