La recomanació de la setmana: Casi sin querer

Per aquesta setmana us porto un llibre de Defres que té molt a veure amb el post de divendres passat sobre la poesia en el dies d’avui.

Aquesta publicació no és ben bé un llibre de poesia sinó que està considerat de prosa poètica, ja que no només trobem poemes de l’autor sinó també cartes que van destinades a la seva parella o ex-parella.

El contingut dels diferents escrits que apareixen en el llibre són tots de temàtica amorosa tot i que, a mesura que avança la lectura, varia la persona receptora d’aquests essent en algunes ocasions la seva ex, la seva actual parella o una de futura.

En els escrits d’aquest autor-poeta, el seu llenguatge és molt directe, clar i planer, fet que permet al lector sentir-se identificat en tot moment amb el que està llegint, ja que sembla que estigui verbalitzant els teus propis pensaments o sentiments.

Una altra de les característiques del llibre és la varietat dels aspectes que apareixen en les diferents peces. En alguns fa referència a aspectes purament sentimentals i psicològics i en d’altres més físics. Aquesta varietat ens permet conèixer el seu estat en una visió 360º.

Per últim destacar l’extensió del llibre. És una obra breu, fet que et permet anar llegint i rellegint les composicions i que tot i així en dos o tres dies el tinguis llegit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s