La recomanació de la setmana: L’aire que respires

Per aquesta setmana us vull presentar un llibre que parla de llibres. Sí, sona una mica estrany però és així. L’aire que respires, escrit per Care Santos és una fantàstica novel·la que ens mostra les històries que amaguen els llibres i els seus propietaris al igual que en remarca la seva essència.

El llibre també ens fa un recorregut històric pel segle XIX i la història de personatges il·lustres de l’època. L’autora ens combina de manera extraordinària fets reals i ficticis sobre el dia a dia de personalitats que van marcar la història de Barcelona.

A part, alguns dels capítols són carrats per Care Santos en primera persona i descriuen escenes de la seva vida actual i com va començar a escriure aquesta novel·la.

El fil conductor de la trama és, en tot moment, la història d’uns llibres que van passant de mà en mà i ens permeten anar coneixent la història de qui els va posseint i la màgia que van adquirint amb cada un dels propietaris.

La veritat és que costa força de descriure aquest llibre, ja que no és la típica novel·la històrica o romàntica sinó que no la sé encabir en cap gènere concret, per això he començat el post dient que és un llibre que parla de llibres.

Tot i això, vull animar-vos a tots a endinsar-vos en aquesta bonica lectura que des de les primeres pàgines t’enganxa i que de ben segur us sorpendrà!

Deixa un comentari