Coneixeu la Calders?

Fa uns mesos, la llibreria Calders va aparèixer en els mitjans de comunicació degut a un intent de robatori que van patir amb un cotxe que es va travessar la porta a la nit.

L’incident va ser més aparatós que important però no va impedir que molta gent quan pensa en aquesta llibreria li vingui al cap la imatge del Mini travessant la vidriera.

Aquí en teniu una notícia per als que no coneixeu els fets:

http://www.ara.cat/societat/Suposat-robatori-Llibreria-Calders_3_1263503653.html

Deixant de banda aquesta curiositat, al llibreria Calders és una de les més curioses de Barcelona gràcies al seu emplaçament: una antiga fàbrica de botons de la qual se’n ha mantigut gran part de l’estructura i parets. Aquest fet ajuda a fer de l’establiment un racó molt acollidor amb les parets empedrades.

En quant als llibres que s’hi poden trobar n’hi ha de tots els gèneres i en diferents idiomes però sobretot apostem per als autors locals i novells que potser en d’altres superfícies més comercials no hi tenen cabuda.

Per últim, destacar el fet que no només és una botiga de llibres sinó que també s’hi realitzen d’altres esdeveniments com presentacions de llibres o  exposicions.

Us convido a acostar-vos al Passatge Pere Calders (barri St.Antoni) i descobriu aquest acollidor racó cultural de la ciutat comtal.

BON CAP DE SETMANA!

Deixa un comentari