Carlos Ruiz Zafón

Carlos Ruiz-Zafón és un dels millors escriptors espanyols contemporanis. És reconegut per les seves col·leccions de temàtica fantàstica “El joc de l’Àngel” i “La Trilogia de la Boira” o el llibre “Marina”.

La seva literatura és per a diferents públics ja que són llibres que atreuen tant a joves com a adults i, a persones que els hi agraden els llibres fantàstics com a qui els hi agraden les històries més romàntiques.

Més enllà d’aquests títols més coneguts, Ruiz-Zafón també té d’altres publicacions, concretament una sèrie de microrelats de temàtiques tant variades com: històries personals de persones que estaven al World Trade Center el 11-S, sobre la vida d’ Antoni Gaudí o relats fantàstics seguint l’estil dels seus llibres.

Però, com aconsegueix l’autor enganxar-nos d’aquesta manera amb les seves publicacions? O, d’on ve la seva facilitat amb la paraula?

Des de la meva visió personal crec que, el fet de ser publicista ajuda a que sàpiga sintetitzar els continguts i el que vol expressar en frases curtes amb les paraules exactes; el mateix estil amb que es fan els titulars publicitaris.

Una altra curiositat: sabíeu que la casa en la que es desenvolupar l’acció en la col·lecció  “El joc de l’Àngel” és la seu antiga de l’agència de publicitat de Bassat-Ogilvy, on ell treballava? Gràcies al seu alt coneixement del lloc ens pot oferir les descripcions detallades del lloc i ens permet crear-nos imatges completes de com seria el lloc.

Així doncs, ja només ens queda esperar a què publiqui el nou i darrer llibre de la col·lecció “El joc de l’Àngel”.  També us recomano a què, els que no us l’heu llegit ho feu ja que són uns llibres que, per les seves característiques, no us deixaran desapercebudes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s