La recomanació de la setmana: Hotel Boonsboro

La recomanació que us porto per aquesta setmana no és només un llibre sinó una trilogia de Nora Roberts.

En aquests llibres s’explica la història de tres germans que comencen la remodelació de l’hotel del poble i com els hi va canviant la vida amb el pas dels dies. Concretament, cada llibre es centra en la vida d’un germà i la seva història d’amor.

L’hotel és el fil conductor de les tres novel·les, ja que en ell hi habita l’esperit d’una noia i són els protagonistes de les novel·les els que s’encarreguen d’investigar el cas. En cada novel·la es va avançant en aquesta trama, però no és fins la darrera que no es coneix tota la història.

El tret característic d’aquesta trilogia, i que a mi personalment m’ha agradat molt, és el fet que tot i ser una sèrie on els protagonistes són els mateixos, cada llibre és completament diferent en quant  a històries però sempre seguint el mateix estil.

Aquest fet ajuda a què la lectura no se’t faci pesada, ja que tot i que vas seguint l’evolució de les històries dels llibres anteriors, cada novel·la és la vida de dos personatges completament diferents als altres.

Per últim, destacar que la trilogia no deixen de ser tres històries d’amor al més pur estil Nora Roberts, i que, tot i que des del principi ja es preveu el que passarà, l’autora es centra més en com l’amor afecte la vida dels personatges que no pas en el romanç en si.

Ah, i no us espanteu pel tema “trilogia”, que són llibres finets i de lectura ràpida!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s