La recomanació de la setmana: Todos mis futuros son contigo

La recomanació que us porto per aquesta setmana és un llibre de poemes del canta-autor i poeta Marwan, qui darrerament, gràcies a les xarxes socials s’està fent molt popular entre els joves.

Aquest és el seu segon llibre i va sortir a la venda fa pocs mesos. En ell s’hi recullen un seguit de poemes de diverses temàtiques però la principal és l’amor.

Entre els poemes, tot i ser peces independents es pot anar seguint una història d’amor la qual comença amb l’enamorament, seguit de la vida amb parella i després la tristesa amb el trencament d’aquesta.

Per altra banda, també trobem un espai dedicat als poemes que parlen sobre la societat espanyola i els canvis polítics que estan tenint lloc en el país. Pel que escriu en els poemes, la seva ideologia és marcadament d’esquerres, i fins i tot em podria arriscar a dir que de Podemos, per aquest motiu en els seus escrits posa molt èmfasi en la necessitat que noves forces arribin al poder.

En quant a la qualitat dels seus poemes la veritat he de dir que, tot i que no siguin peces d’un gran mestre de la poesia i la seva mètrica i riquesa retòrica no sigui de les més elaborades (d’alguna cosa m’ha de servir haver fet el batxillerat humanístic), és capaç de transmetre molts sentiments, et permet empatitzar amb ell i sentir-te identificat amb les situacions que presenta.

Per últim, un altre tret característic d’aquest llibres és la combinació que es fa de poemes i escrits en prosa en els quals Marwan parla encara més en primera persona.

Així doncs, si us agradà la poesia i sou uns romàntics aquest és el vostre llibre!

2 pensaments sobre “La recomanació de la setmana: Todos mis futuros son contigo

Deixa un comentari