Llegim i piulem

El que us presento avui és una tertúlia literària, però no una de les de tota la vida sinó una 2.0.

@llegimipiulem és una tertúlia literària a la xarxa, concretament a Twitter. A través d’aquesta xarxa social, tot etiquetant el tuit els usuaris poden comentar l’obra literària proposada i iniciar una tertúlia entre els diferents participants. Aquestes tertúlies estan obertes a tothom qui vulgui i no hi ha un nombre mínim o màxim de tuits per participant.

El funcionament és molt senzill: des de Llegim i piulem es selecciona una obra de la literatura catalana, s’assigna una etiqueta o hashtag a través del quan s’aniran agrupant els diferents tuits dels usuaris.

Aquesta iniciativa ja porta quasi cinc anys funcionant i ha permès a la comunitat lectora compartir les seves experiències amb els diferents llibres que s’han anat comentant, conèixer nous títols d’autors que potser són massa coneguts i, sobretot, fomentar la lectura en català.

A part, també hi ha d’altres iniciatives que sí són presencials que van des de presentacions de llibres fins a festivals o jornades literàries.

Actualment, l’obra que s’està comentant és Ovidi, Núria Cadenes

La veritat és que és una iniciativa molt interessant i us convido a tots a què feu un cop d’ull al seu web si en voleu tenir més informació:

http://www.lletrescatalanes.cat/ca/lletres-2-0/llegim-i-piulem#presentació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s