La recomanació de la setmana: Mi karma y yo

El llibre que us porto per aquesta setmana és una novel·la que a mi m’ha sorprès molt gratament. L’autora és la Marian Keyes, qui té gran quantitat de llibres publicats tots dins la temàtica de les novel·les romàntiques i, Mi Karma y yo, n’és la seva darrera publicació.

El llibre quan el vaig veure per primera vegada em va sorprendre per la seva mida, són quasi 700 pàgines de lectura. Però no només va ser el seu gruix el que em va cridar l’atenció sinó també el seu títol i el fet que ja feia temps que em volia llegir algun llibre d’aquesta autora.

En la novel·la es narra la història d’una dona d’uns quaranta anys la qual pateix una greu malaltia que la deixa immòbil en un llit d’hospital durant tres mesos i com aquets fet li capgira la vida en quasi tots els aspectes: treball, relacions, famílies, manera de viure…

Fins aquí pot semblar una llibre qualsevol, però no és així, ja que la narració no és lineal sinó que es van alternant capítols d’ella a l’hospital amb capítols d’abans i de després de la malaltia. Aquest fet que al principi pot semblar un inconvenient és el que li dóna aquesta màgia tant especial al llibre, ja que ajuda a què et mantinguis enganxat a la lectura per saber que passarà o quins són els motius passats que l’han portat a una situació concreta.

En quant a l’estil de l’autora, cal dir que utilitza un llenguatge molt planer que ajuda a fer més real la lectura i de tant en tant amb tocs d’humor que t’ajuden a amenitzar encara més la lectura. La veritat és que les 700 pàgines les acabes en un no res i encara et quedes amb ganes de més.

Així doncs, aquest no és pot definir com a un simple llibre d’amor sinó també com a un llibre que et permet valorar el que tens i et fa reflexionar sobre com, en un moment, la vida et pot canviar completament i tot el que creies segur i estable pot desaparèixer.

Deixa un comentari