Una mirada cap al passat

Avui us proposo mirar enrere i recordar quins van ser els vostres primers llibres: els primers que vàreu llegir, que us varen regalar o que us van agradar.

En el meu cas, la col·lecció de llibres que em va fer aficionar a la lectura van ser els de Tina Superbruixa, la coneixeu?

Quan era més petita no m’agradava gens llegir. Era de les típiques que quan havíem de llegir els llibres per l’escola sempre ho deixava per l’últim moment, no m’enganxaven les històries en tinta i preferia les que sortien en color a la televisió. Però un dia, a casa les meves cosines vaig veure els llibres de la Tina Superbruixa, i amb les seves portades i lloms de colors vius em van cridar l’atenció.

Elles me’ls van recomanar molt i em van dir que era una lectura molt amena ja que la lletra era molt gran, els llibres no massa gruixuts, apareixien dibuixos (característica important en la lectura infantil) i a més, et deien trucs de màgia.

I així va ser com, un cop acabat el primer llibre de la col·lecció em vaig començar a llegir els següents, i fins i tot, quan vaig acabar amb l’últim que havia estat publicat vaig començar a esperar els següents.

Amb aquests llibres doncs, vaig començar a omplir els prestatges de la meva habitació a mesura que feia créixer les meves ganes de llegir i de conèixer noves històries i, la lectura, es va anar convertint en un dels meus hobbys preferits.

Com us vàreu aficionar vosaltres a la lectura? O, quines curiositats teniu sobre els sobres inicis com a lectors?

5 pensaments sobre “Una mirada cap al passat

  1. Jo també estava molt enganxada a les aventures de la Tina!!! 😛 Però el llibre que em va marcar més va ser El Parque Prohibido, d’Andrés Ibañez. Encara m’el torno a llegir de tant en tant!

    M'agrada

  2. Es uno de los clasicos también Vanessa! No obstante, son la única colección que tengo en mi lista de libros que soy incapaz de leer… Y esto que he visto las pelis y me gustaría leermelos para conocer más detalles

    M'agrada

Deixa un comentari