Heu estat al… FNAC del Triangle?

Avui la llibreria que us presento no té res a veure amb cap de les que us he presentat anteriorment ni de les que s’acostumen a presentar a les webs, ja que no presenta cap encant en concret ni té cap tret singular o màgic. Tot al contrari, avui us vull parlar de la botiga del FNAC del Triangle.

Tot i que sembli mentida, fins la setmana passada no havia entrat mai al FNAC que hi ha a Plaça Catalunya i la veritat és que, tot i que sigui clienta habitual del FNAC de l’Illa, em vaig quedar molt sorpresa amb aquest del Triangle.

Em vaig quedar meravellada de veure l’amplia extensió de la planta dedicada als llibres. Aquesta amplitud permet que a cada gènere se li pugui dedicar un espai més extens que ens d’altres FNACs i que per tant hi hagi llibres que en d’altres llocs no trobaries.

Per últim, una altra cosa que em va encantar, tot i que sembli una tonteria, és la finestra que hi ha i que et permet veure la Rambla Catalunya des d’una posició privilegiada.

Doncs res, ja sabeu que si mai esteu buscant un llibre molt concret que us costa torbar en d’altres establiment, és molt probable que el trobeu aquí.

BON CAP DE SETMANA!

3 pensaments sobre “Heu estat al… FNAC del Triangle?

Deixa un comentari